10 Kasım 2015 Salı

Carrot Care Şampuan Ve Saç Kremi


Herkese merhabalar! Bu yazımda size Carrot Care markasına ait havuç yağı içeren şampuan** ve Carrot Care saç kremi ** ile ilgili yorumlarımı paylaşacağım. Carrot Care şampuan ve saç kremi havuç özü içeren, tuz içermeyen bitkisel ürünler. Ürünler kalın mukavva kutuların içinde geliyor. Daha sonra kapağını açıp ürün geliyor karşınıza.


İlk olarak şampuandan bahsedeyim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki ürün mis gibi havuç kokuyor. Ve en önemlisi saçınızı kuruttuktan sonra bile bu koku saçlarınızda kalıyor. Şampuan şeffaf yapıda, kremsiz olan şampuanlardan. Kremsiz bir şampuana göre oldukça güzel köpürüyor. Saçlarım bu şampuanı kullanmaya başkadığımdan beri daha parlak görüküyor. Tek bir kötü yanı var ki normalde de çok çabuk yağlanan saçlarımı biraz daha yağlandırdı. Fakat kuru ve normal saçların çok seveceğini düşünüyorum çünkü saça oldukça etkili bir nem veriyor. 


Geliyorum saç kremine. Carrot Care'in bu saç kremi keratin içeriyor. Saçlarınızdaki kırıkları onarmayı, beslemeyi ve nemlendirmayi vaad ediyor, keza vaadini hemen hemen yerine getiriyor. Ben kırıkların onarılmasına pek inanmıyorum ama bunları biraz da olsa engellemek mümkün. Bu saç kreminden de oldukça memnun kaldım. Saçlarımda ekstra bir ağırlaştırmaya sebep olmadı. Saçlarımı çok kolay taramamı sağladı.


Genel olarak şöyle bir toparlayacak olursak; şampuanı kuru ve normal saçlar için oldukça başarılı, nem veren bir şampuan. Saç kremi ise her saç tipinin kullanabileceğini düşündüğüm mis kokulu saçlarınızı yumuşacık yapan bir krem. 


Soldaki şampuan, sağdaki saç kremi. Carrot Care markasının şampuan ve saç kremini http://www.carrotcare.com 'dan online olarak alabilirsiniz. Şampuan 49 TL, Saç kremi ise 39 TL. Başka bir yazıda görüşmek üzere, sevgiler.

** işaretli ürünler firma gönderisidir. Sayfamda gördüğünüz her üfün için söglediğim her şey %100 dürüst kendi fikrimdir. 

1 yorum:

  1. Merhaba,

    oldukca basarili inceleme olmus tesekkürler. Sacim kuru oldugu icin düsünebilirim, belki denerim yakinda...

    Instagram' dan tanisiyoruz ve buradan da seni takibe aldim.
    Bana da beklerim...

    Websitem: http://gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    Google+: http://plus.google.com/+GamzeSGamzeninDunyasi
    Instagram: http://instagram.com/gamzenin_dunyasi74
    Facebook: http://facebook.com/UmutluEvKadini74/
    Twitter: http://twitter.com/Gamze74Dunyasi

    YanıtlaSil